Najnovije

Ovo je jelka o kojoj će se pričati

Šest metara visoka jelka predstavlja najbolje od oba brenda - kvalitet izrade Piaget brenda, uz elemente Mandarin Oriental hotelijerske kompanije

Jedan od najluksuznijih hotela na svijetu Mandarin Oriental Jumeira iz Dubaia i brend luksuznih satova i nakita Piaget odlučili su ove prilično sumorne blagdanske dane podići na najviši nivo.

Na vanjskoj terasi prekrasnog hotela postavili su do sada neviđenu jelku, koja je melem za oči na kraju ove ne baš tako sjajne godine.

Šest metara visoka jelka predstavlja najbolje od oba brenda – kvalitet izrade Piaget brenda, uz elemente Mandarin Oriental hotelijerske kompanije, zajedno sa savremenim pristupom.

– Zadovoljstvo nam je što smo sarađivali sa Mandarin Oriental brendom sa ovim jedinStvenim povodom. Ovom zlatnom jelkom, želimo pokazati šta je suština Piaget brenda: unikatni kvalitet izrade, nevjerovatne kreacije i pravi osjećaj dijeljenja prazničnog duha. Nadamo se da će ova predivna praznična saradnja donijeti radost i sreću svakome – kazao je Christophe Bourrie, direktor High Jewellery & Exceptional odjela Piaget brenda.

Generalni menager Mandarin Oriental Jumeira Werner Anzinger oduševljen je suradnjom.

– Piaget je brend koji je strastven kada se radi o izuzetnosti, baš kao i svi mi iz Mandarin Oriental brenda, a ove godine je važnije nego ikada do sada da svako od nas odigra ovu igru na pravi način i raširi radost i veselje širom Dubaija, ali i svijeta – dodao je.

Pored izuzetne jelke, praznična sezona Mandarin Oriental Jumeira će ponuditi specijalne menije za Badnje veče i dan Božića 24. i 25. decembra, u njihovim obožavanim restoranima, uključujući Netsu, Tasca, The Bay i Noor Lounge.

Prikaži više

Slični članci

Back to top button
Translate »