Life Style

Disney+ dolazi i u BiH

Disney+ streaming platforma za filmove i serije Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa i National Geographica od ovoga ljeta dolazi i u Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, tačnije “lansiranje” je potvrđeno za ukupno 42 zemlje u 11 novih teritorija u Europi i Africi te na Bliskom Istoku.

Iz Komunikacijskog laboratorija, nezavisne regionalne agencije za tržišno komuniciranje i odnose s javnošću, u srijedu su priopćili da su im to potvrdili iz tvrtke The Walt Disney Company, najavljujući spomenutu platformu s ekskluzivnim, originalnim sadržajem i tisućama naslova nekih od omiljenih svjetskih uspješnica.

Disney+ je streaming platforma za filmove i serije Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa i National Geographica, koja uključuje naslove poput Simpsona i još mnoge druge, a na odabranim međunarodnim tržištima uključuje i novi brand zabavnog sadržaja Star.

Vodeća streaming usluga Disney+ namijenjena je direktnim korisnicima i dio je segmenta Disney Media & Entertainment Distribution unutar spomenute kompanije. Usluga nudi streaming bez reklama uz stalno rastuću kolekciju ekskluzivnih originalnih sadržaja, uključujući dugometražne filmove, dokumentarne filmove, akcijske i animirane serije te sadržaje kraćih formata, kažu u Komunikacijskom laboratoriju.

Uz pristup dugoj Disneyevoj povijesti nevjerojatnih filmskih i televizijskih naslova, dodaju, Disney+ je i ekskluzivna platforma za streaming najnovijih izdanja studija Walt Disney.

Kroz Star nudi najnovija izdanja produkcije 20th CenturyStudios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures i još mnogo toga.

Uz pomenute BiH i Hrvatsku, Disney+ se od ovoga ljeta širi još u zemlje poput Albanije, Slovenije, Bugarske, Rumunjske, Crne Gore, Srbije i drugih.

Izvor
Photo: PixabayTelegram
Prikaži više

Slični članci

Back to top button
Translate »